Imetyspaidat

Paitojen materiaalit on kutistettu pesemällä hajusteettomalla herkän ihon pesuaineella, joten kokoa valitessa ei tarvitse huomioida kutistumisvaraa. Velourpaidoissa on huomattava, että kuivauksessa, kirjontakoneen kehyksessä, varastoinnissa tai pakkaamisessa velourin nukka on todennäköisesti painunut paikoin kasaan, mutta tämä korjaantuu käytössä tai viimeistään ensimmäisessä pesussa. Narulla kuivatettu velourvaate voi näyttää kuivuttuaan (k)ankealta, koska nukka on painunut littanaan, mutta käytössä pörhistyy pian kauniin kuohkeaksi. Kuivausrummusta vaatteet saa valmiiksi pehmeän pörheinä.


Koko:

S

M

L

XL

Rinnanympärys:

n. 86 cm

n. 94 cm

n. 104 cm

n. 114 cm

Hinnat eivät sis. alv, sillä en ole alv-velvollinen (AVLž3)


Ruskea lyhythihainen imetyspaita

Lyhythihainen imetyspaita on ommeltu kotimaisesta pehmeästä puuvillatrikoosta. Pääntielle voi valita omenanvihreän, oranssin tai samanvärisen ruskean kaitaleen, muistathan ilmoittaa toiveesi tilauslomakkeella.

Materiaali: 100% puuvilla,

Hoito-ohjeet: Pesu 60C, silitys ▪▪▪, rumpukuivaus sallittu

Koot: S, M, L, XL

Hinta: 27 e


Tumma roosa pitkähihainen imetyspaita

Raglanhihainen imetyspaita on materiaaliltaan pehmeää velouria. V-pääntien reuna on huoliteltu kaitaleella, jonka nurjalla puolella saattaa näkyä koneen ommelvirheiden korjaamisesta johtuvia epäsäännöllisyyksiä (eivät näy päällipuolelle). Imetysaukko on vaakapaneeli, jonka reunassa on kevyt kuminauha pitämässä kankaan muodossaan myös ahkerassa käytössä. Paidan pituus on n. 62 cm ja hihan pituus kainalosta hihansuuhun n. 48 cm.

Materiaali: 80% puuvilla, 20% polyesteri

Hoito-ohjeet: Pesu 40C, silitys ▪▪, rumpukuivaus sallittu

Koot: S, XL

Hinta: 30 e


Tummanvioletti pitkähihainen imetyspaita

Raglanhihainen imetyspaita on materiaaliltaan pehmeää velouria. V-pääntien reuna on huoliteltu kaitaleella, jonka nurjalla puolella saattaa näkyä koneen ommelvirheiden korjaamisesta johtuvia epäsäännöllisyyksiä (eivät näy päällipuolelle). Imetysaukko on vaakapaneeli, jonka reunassa on kevyt kuminauha pitämässä kankaan muodossaan myös ahkerassa käytössä. Paidan pituus olalta helmaan on n. 62 cm ja hihan pituus kainalosta hihansuuhun n. 48 cm.

Materiaali: 80% puuvilla, 20% polyesteri

Hoito-ohjeet: Pesu 40C, silitys ▪▪, rumpukuivaus sallittu

Koot: S

Hinta: 30 e


Tummanvioletti 3/4-hihainen imetyspaita

Raglanhihainen imetyspaita on materiaaliltaan pehmeää velouria. Avarahko O-pääntie. Imetysaukko on vaakapaneeli, jonka reunassa on kevyt kuminauha pitämässä kankaan muodossaan myös ahkerassa käytössä. Paidan pituus olalta helmaan on n. 60 cm ja hihan pituus kainalosta hihansuuhun n. 30 cm.

Materiaali: 80% puuvilla, 20% polyesteri

Hoito-ohjeet: Pesu 40C, silitys ▪▪, rumpukuivaus sallittu

Koot: M

Hinta: 28 e


Tummanruskea 1/2-hihainen imetyspaita, II-laatu

Raglanhihainen imetyspaita on materiaaliltaan pehmeää velouria. Avarahko O-pääntie. Imetysaukko on vaakapaneeli, jonka reunassa on kevyt kuminauha pitämässä kankaan muodossaan myös ahkerassa käytössä. Paidan pituus olalta helmaan on n. 60 cm ja hihan pituus kainalosta hihansuuhun n. 22 cm.

II-laatua: pakanlopusta ommeltu; takakappale koottu useammasta palasta (kuva alla), etupäällikappaleessa nukan suunta eri kuin muissa osissa (näyttää hieman erisävyiseltä valon heijastumissuunnasta riippuen).

Materiaali: 80% puuvilla, 20% polyesteri

Hoito-ohjeet: Pesu 40C, silitys ▪▪, rumpukuivaus sallittu

Koot: yksittäiskappale M

Hinta: 25 e