Lapsille

Vaatteet testikäytössä

Avaruusankan pienenpieni lastenvaatemallisto on suunniteltu erityisesti kestoilevia ja sammakkoasennossa kannettavia pikkuihmisiä silmällä pitäen, mutta toki näissä reippaanvärisissä ja mukavissa vaatteissa viihtyvät muutkin. Voit valita yläosan ja housut samaan sävyyn tai yhdistellä värejä ristiin.

Tällä hetkellä kokoja on vain vauvoille ja taaperoille, työn alla on vastasyntyneiden ja keskosten koot (44 cm ja 50 cm), mutta teen mielelläni suurempiakin kokoja, mikäli niitä toivotaan. Eli ilmoittele kokotoiveistasi vaikka tilauslomakkeen kautta!

Tulossa pallokuvioinen kietaisubody pikkuruisille (koot 44 cm, 50 cm).


Hinnat eivät sis. alv, sillä en ole alv-velvollinen (AVLž3)


Pallobody vauvoille ja taaperoille

Unohda auki paukkuvat nepparit! Kotimaisesta pallotrikoosta ommeltu body on riittävän pitkä ja väljä kestovaippapepulle, mutta ei ole mikään teltta kertiksenkään kanssa. Pääntie on pyöreä ja nepparit ovat raglansaumassa etuvasemmalla. Haarassa koosta riippuen kaksi tai kolme nepparia. Väreinä vihreä/lime (reunakaitaleet suklaanruskeat) ja ruskea/beige (reunoissa värinä terra).

Materiaali: 100% puuvilla

Hoito-ohjeet: Pesu 60C, silitys ▪▪▪, rumpukuivaus sallittu

Koot: 60, 70, 80

Hinta: 20 e


Velourhousut pikkuriikkisille

Pienten velourhousut

Näissä pehmoisissa housuissa saumat on ommeltu päällipuolelle, jotta ne eivät painaisi herkkää uutta ihoa. Pepun ympärillä on tilaa pienelle kestovaipalle. Väreinä murrettu vihreä suklaanruskealla resorilla ja tummanruskea terranvärisin resorein.

Materiaali: 80% puuvilla, 20% polyesteri (resori 97% puuvilla, 3% elastaani)

Hoito-ohjeet: Pesu 40C, silitys ▪▪, rumpukuivaus sallittu

Koot: 44 cm, 50 cm

Hinta: 15 e


Velourhousut vauvoille ja taaperoille

Vauvojen velourhousut

Vihdoinkin housut, joissa on kunnolla tilaa vaipalle ja lahkeetkin ovat tarpeeksi pitkät, että sammakkoasennossa kannettavan kyytiläisen nilkat pysyvät peitossa! Lahkeensuun resori on sopivasti napakka, jottei pitkähkö lahje kuitenkaan pääse häiritsemään liikkumista. Housujen vyötäröllä on leveä resori, jota voi pitää kaksin kerroin taitettuna.
Väreinä murrettu vihreä suklaanruskealla resorilla ja tummanruskea terranvärisin resorein.

Materiaali: 80% puuvilla, 20% polyesteri (resori 97% puuvilla, 3% elastaani)

Hoito-ohjeet: Pesu 40C, silitys ▪▪, rumpukuivaus sallittu

Koot: 60 cm, 70 cm, 80 cm

Hinta: 17 e


Reissuranneke

Reissurannekkeet

Reissuranneke on puuvillasta ommeltu ranneke, jossa päällipuolella on kirjottuna toiveiden mukainen kuva ja sisäpuolella lapsen nimi ja vanhemman yhteystiedot. Lapsen eksyessä vanhemmistaan esim. tavaratalossa tai huvipuistossa apuun tulevat aikuiset löytävät vanhempien numeron rannekkeesta. Kiinnitys muovineppareilla.
Kysele kuvavaihtoehtoja tai esitä kuva/väritoiveesi tilauslomakkeen lisätiedoissa. Ilmoita myös lapsen ranteen ympärysmitta ja tarkka teksti, joka sisäpuolelle kirjotaan.

Pienille lapsille yhteystiedot voi kirjoa myös päällipuolelle, tai kuvan sijasta päällipuolella voi olla myös teksti "If I get lost look here..." tms., jotta auttajat huomaavat katsoa rannekkeen sisälle vaikka lapsi ei vielä osaisi siitä itse kertoa.

Materiaali: 100% puuvilla

Hoito-ohjeet: Pesu 60C, silitys ▪▪▪, rumpukuivaus sallittu

Koot: tilauksen mukaan

Hinta: 10 e


Velourhattu

Lieripipo vauhdissa

Korvapipon ja lierihatun yhdistelmä on pehmeää velouria ja puuvillatrikoota. Lieri suojaa sopivasti auringolta, korvaläpät pitävät tuulen pois korvista ja nyöri pitää hatun tukevasti paikoillaan. Väreinä jo tutut murrettu vihreä (lieri vuorattu vihreällä pallotrikoolla) ja tummanruskea (lierissä ruskea pallotrikoo).

Materiaali: 80% puuvilla, 20% polyesteri / 100% puuvilla

Hoito-ohjeet: Pesu 40C, silitys ▪▪, rumpukuivaus sallittu

Koot: 0-1v, 1-2v

Hinta: 13 e

Ruskea Hatut
-->